Inscrieri online. Acum te poti inscrie la cursurile noastre online completand formularul urmator

Parerea clientilor

Cateva cuvinte despre noi din partea celor care ne-au vizitat. Va multumim!

 “Am fost incantati de curs, am aflat lucruri interesante, “mistere” deslusite cu explicatii logice intr-o atmosfera primitoare. Doamna Lidia ne-a inspirat, incurajat si incantat. Cursul ne-a oferit mult mai multe decat ne asteptam. O sa-l reconamdam cu drag.”

Feedback -ul nostru este la superlativ, am învățat lucruri noi , foarte importante in startul de părinți, iar Lidia este un trainer extraordinar; cu siguranță o vom contacta in caz de urgente si vom recomanda acest curs si in general Centrul 9 luni.”

“Atat eu cat si sotul meu am gasit extrem de util acest curs, informatiile au fost bine prezentate si extrem de utile, atmosfera a fost relaxata si prietenoasa. Lidia este un trainer cald si experimentat care ne-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile. Vom reveni cu drag si la cursul Lamaze. Multumim pentru tot!”

“Ma bucur ca am avut ocazia sa participam la Cursul extins de Puericultura Centrul 9 luni.
Organizarea si prestatia trainer-ului au fost foarte bune, a fost o atmosfera placuta si calda.
Informatiile primite in cadrul cursului au fost foarte utile si sper sa le putem pune in aplicare si in maternitatea unde voi naste. Cat despre alaptare, ma simt mult mai informata si motivata ca voi putea sa fac fata “obstacolelor” pe care le intalnesc majoritatea femeilor din Romania in alaptare.”
“In ceea ce priveste cursul, eu si sotul meu am gasit foarte utile informatiile pe care le-am aflat pe durata cursului, mai mult, unele dintre acestea ne-au determinat sa revenim asupra unor decizii in privinta carora eram convinsi ca sunt ceea ce trebuie pentru bebe.
Asadar, felicitari pentru curs, pentru organizator si pentru trainer!”
“Va multumim pentru toate informatiile pe care ni le-ati oferit de-a lungul celor 4 module. Cursul ne-a ajutat sa clarificam numeroase aspecte despre care doar auzisem fugitiv. De asemenea, atat mie, cat si sotului, ne-ati oferit mai multa incredere in ceea ce presupune momentul nasterii dar si ce urmeaza dupa nastere 🙂 Mai mult decat atat, personal am apreciat implicarea in informarea viitorilor parinti referitor la drepturile lor si cursul natural al lucrurilor (ma refer aici la “militarea” pentru nasterea naturala, alaptarea la san, plan de nastere, etc). La fel de mult am apreciat si stilul de predare (interactiv) dar si comunicarea scrisa ( desi pare un lucru minor, emailurile transmise in mod constat cu poze de la curs, cu materiale suplimentare, etc au vut un impact important in aprecierea centrului ca fiind unul serios si cu suflet).

Multumim inca o data centrului si Lidiei.”

 “A fost un curs extrem de interesant! Ne-a oferit mai multe informatii decat de asteptam, iar partea practica ne-a dat mult mai multa incredere in noi privind noua postura de parinti! Nu regretam nici investitia financiara, nici de timp pentru ca am gasit solutii pentru toate temerile si intrebarile noastre si am plecat mai relaxati de la curs.”

Pentru informatii si programari : 0735.916.743